Vi kan allt inom elinstallation

Säkra el-arbeten kräver professionella och utbildade elektriker som alltid utför ett arbete av hög kvalitet. Detta är precis vad våra elektriker erbjuder dig. Vi har arbetat inom branschen i många år och har därför stor erfarenhet inom yrket. Vi håller oss ständigt uppdaterade om aktuella bestämmelser beträffande standard och följer alltid svenska regler. När du anlitar oss för ett uppdrag kan du lita på att vi enbart erbjuder tjänster av en hög kvalitet. Bland våra kunder finns både privatpersoner, fastighetsägare och företag. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Installationer

Vi kan hjälpa dig med alla typer av elektriska installationer. Tveka därför inte på att vända dig till oss om du behöver hjälp med just detta.

services_icon1

Felsökningar

Är det något med din elektricitet som inte fungerar som det skall? Vet du inte var felet ligger? Då behöver du bara kontakta oss så kommer vi till ditt hem eller kontor och gör en felsökning. På så sätt kan vi ta reda på vad det är som är fel.

services_icon1.png

Reparationer

När vi efter att ha genomfört en felsökning och tagit reda på vad som är fel med din elektricitet åtgärdar vi självklart det åt dig.

services_icon1

Inspektioner

Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu.Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu