Elektriker erfaren Tyresö

Professionell elektriker

Om du letar efter en kunnig elektriker som är expert på el – då har du hittat rätt. Vi är ett företag som är experter på elinstallationer, underhåll och reparationer av olika slag. Vi utför arbeten åt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. För oss spelar storleken på projektet ingen roll, utan vi tar oss an alla sorters projekt. När du anlitar oss kan du lita på att vi utför ett arbete med en hög kvalitet. Arbetet som vi gör blir alltid utfört enligt fackmannamässig standard då vi alltid följer svenska regler.

Vi har goda referenser från våra tidigare kunder som vi gärna delar med oss av till dig. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder en kostnadsfri offert för våra kunder. Privatpersoner som vill anlita oss kan utnyttja sitt ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden. Vi erbjuder prisvärda tjänster för alla kunder, och hos oss finns det inga dolda kostnader.

Vi har den rätta certifieringen

Att arbeta med el är inget som en privatperson kan göra, utan det måste vara en utbildad elektriker som utför arbetet. Det är därför viktigt att personen du anlitar har den rätta certifieringen för att arbeta i ditt hem. Att hantera el är farligt och kan leda till personskador och även skador på byggnaden. Lämna därför i stället detta åt oss som kan utföra det åt dig med hög kvalitet. Vi lämnar självklart en garanti på utfört arbete hos våra kunder.

Elektriker duktig Tyresö

Kunden och säkerheten kommer först

För oss finns det inget viktigare än att erbjuda säkra tjänster för våra kunder. Du som kund står alltid i fokus för vårt arbete, och vi tror på en öppen kommunikation mellan dig och oss. Vi lyssnar alltid på dina behov och gör vårt bästa för att alltid uppfylla dina önskemål. Vi erbjuder även rådgivning åt våra kunder, och vi kan hjälpa dig att göra ditt hem mer energismart.

Genom årens gång har vi märkt av att många kunder försöker sig på att genomföra elrelaterade arbeten på egen hand. Istället för att investera i en professionell elektriker tar de risker som rentav är livsfarliga. Detta är något vi avråder starkt från. Det finns givetvis enklare saker som att byta ut en glödlampa eller en propp som man kan göra på egen hand, men vi anser att man inte ska försöka sig på mer än så i sitt eget hem. Det är alltid bättre att anlita proffs eftersom det inte bara är säkrare utan också innebär att man får ett arbete som är kvalitetssäkert och håller över tid.

Har du några frågor om en kommande elinstallation eller lyckas du inte ta reda på vad det är med elektriciteten som strular? Tveka då inte på att höra av dig till oss direkt! Vi finns här för att besvara alla frågor du kan tänkas ha och nås alltid snabbt och smidigt genom vårt telefonnummer eller kontaktformulär. Vi hörs!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify