Detta är Elnisse's Entreprenad

Hej och välkommen till oss på Elnisse's Entreprenad. Vi är en växande firma som har varit aktiv inom branschen under många år. Vi är stolta över vårt arbete som elektriker och vi sätter alltid våra kunder först. Att ge våra kunder högsta prioritet är en självklarhet för oss. Vi tror på att skapa långsiktiga kundrelationer som håller i många år framöver. Vi vill vara ditt förstaval av firma när du behöver anlita en elektriker. Ring oss gärna så kan vi diskutera vidare om hur vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder våra tjänster till kunder som kan vara allt från privatpersoner och fastighetsägare till företag och bostadsrättsföreningar.

Prisvärda tjänster

Vi på Elnisse's Entreprenad är glada över att kunna erbjuda våra kunder prisvärda tjänster varje gång du anlitar oss. Vi tror inte på dolda kostnader, utan vi är alltid ärliga om vad för kostnader som ingår. Vi erbjuder alltid en offert till våra kunder. Den är självklart alltid kostnadsfri och frivillig att acceptera. Om några förutsättningar ändras under arbetets gång kommer vi att diskutera detta tillsammans med dig. Vi kan hjälpa dig med allt från nyinstallationer till reparationer av ledningar.

Medarbetare med den rätta certifieringen

Alla våra medarbetare på Elnisse's Entreprenad är utbildade elektriker som besitter kompetens inom en rad olika områden. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att anlita oss. Därför har vi självklart en försäkring för att arbeta i ditt hem, och vi erbjuder dessutom en kundgaranti för alla våra tjänster. Vi finns här för våra kunder dygnet runt, och kan komma ut snabbt vid en akut situation.