En professionell elektrikerfirma

Hej och välkommen till oss – vi är en växande firma som har varit aktiv inom branschen under många år. Vi är stolta över vårt arbete som elektriker och vi sätter alltid våra kunder först. Att ge våra kunder högsta prioritet är en självklarhet för oss. Vi tror på att skapa långsiktiga kundrelationer som håller i många år framöver. Vi vill vara ditt första val av firma när du behöver anlita en elektriker.

Ring oss gärna, så kan vi diskutera vidare om hur vi kan hjälpa dig. Vi samarbetar med kunder som kan vara allt från privatpersoner och fastighetsägare till företag och bostadsrättsföreningar.

Prisvärda tjänster

Vi är glada över att erbjuda våra kunder prisvärda tjänster varje gång du anlitar oss. Vi tror inte på dolda kostnader, utan vi är alltid ärliga om vad för kostnader som ingår. Vi erbjuder alltid en offert till våra kunder. Den är självklart alltid kostnadsfri och frivillig att acceptera. Om några förutsättningar ändras under arbetets gång kommer vi att diskutera detta tillsammans med dig. Vi kan hjälpa dig med allt från nyinstallationer till reparationer av ledningar.

Medarbetare med den rätta certifieringen

Alla våra medarbetare är utbildade elektriker i Tyresö om besitter kompetens inom en rad olika områden. För oss är det viktigt du känner dig trygg med att anlita oss. Därför har vi självklart en försäkring för att arbeta i ditt hem, och vi erbjuder dessutom en kundgaranti på alla våra tjänster. Vi finns här för våra kunder dygnet runt, och kan komma ut snabbt vid en akut situation.