Professionell elektriker

Om du letar efter en kunnig elektriker som är experter på el – då har du hittat rätt med oss. Vi är ett företag som har ett gäng kunniga elektriker som är experter på elinstallationer, underhåll och reparationer av olika slag. Vi utför arbeten åt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. För oss spelar storleken på projektet ingen roll, utan vi tar oss an alla sorters projekt.

När du anlitar oss som din elektriker kan du lita på att vi utför ett arbete med en hög kvalitet. Arbetet som vi gör blir alltid utfört enligt fackmannamässig standard, då vi alltid följer svenska regler. Vi har goda referenser, som vi gärna delar med oss av till dig, från våra tidigare kunder.

Kontakta oss gärna för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig som din lokala elektriker. Vi erbjuder en kostnadsfri offert för våra kunder. Privatpersoner som vill anlita oss kan utnyttja sitt ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden. Vi erbjuder prisvärda tjänster för alla kunder, och hos oss finns det inga dolda kostnader.

Elektriker med den rätta certifieringen

Att arbeta med el är inget som en privatperson kan göra, utan det måste vara en utbildad elektriker i Tyresö som utför arbetet. Det är därför viktigt att personen du anlitar har den rätta certifieringen för att arbeta i ditt hem. Att hantera el är farligt och kan leda till personskador och även skador på byggnaden. Lämna istället detta åt oss, som kan utföra det åt dig med hög kvalitet, eftersom vår personal är utbildade elektriker. Vi lämnar självklart en garanti på utfört arbete hos våra kunder.

Kunden och säkerheten kommer först

Att arbeta med el är något som du måste lämna åt en professionell elektriker. För oss finns det inget viktigare än att erbjuda säkra tjänster för våra kunder. Du som kund står alltid i fokus för vårt arbete, och vi tror på en öppen kommunikation mellan dig och oss. Vi lyssnar alltid på dina behov och gör vårt bästa för att alltid uppfylla dina önskemål. Vi kan även komma med rådgivning för våra kunder, och vi kan hjälpa dig att göra ditt hem mer energismart.